- Przyg.28
min - Gotow.10
min - Czas10
min - Porcja4
per - Kalorie480
cal - Dla 4 osób
Przegląd przepisu
- Autor przepisuSancos Froto
- Typ przepisuPieczywo
- Poziom trudnościŚredni
- AllergenyJajka, Seler
- SezonLato, Wiosna
- Rodzaj kuchniWłoska
- SkładnikiJajka, Przyprawy, Ryby i owoce morza, Wołowina
Opis przepisu
Enim ut sem viverra aliquet eget sit amet tellus cras. Placerat duis ultricies lacus sed. Bibendum ut tristique et egestas quis ipsum suspendisse. Phasellus faucibus scelerisque eleifend donec pretium. Risus at ultrices mi tempus imperdiet. Eu lobortis elementum nibh tellus molestie nunc non blandit. Nunc sed velit dignissim sodales ut eu.
Składniki
- 2 tablespoons olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 100g cup mushrooms, thinly sliced
- 2 spring onions, diagonally sliced
- 100g cup mushrooms, thinly sliced
- 2 spring onions, diagonally sliced
- 100g cream cheese, chopped
- Mixed salad leaves, to serve
Etapy przygotowania
- Preheat oven to 180C. Divide the pizza bases between 2 baking trays. Combine the oil and garlic in a small bowl.
- Brush the garlic mixture evenly over the bases. Top with the combined mushroom, spring onion, cream cheese and pizza cheese.
- Top with the rocket and season with pepper. Cut into slices and serve with mixed salad leaves.
Podobne przepisy
Przygotowanie: 35 min
Gotowanie: 15 min
Przygotowanie: 10 min
Gotowanie: 1 godzin
Przygotowanie: 5 min
Gotowanie: 10 min
Więcej przepisów tego autora
Przygotowanie: 35 min
Gotowanie: 15 min
Alan Richard Wypowiedź: 2018-10-27 16:03
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.